Succesvol voltigeweekend Eemsrakkers

Voor de voltigeurs van voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde is het een succesvol weekend geweest. Het Z-team bestaande uit Marie Christine Spraakman, Fleur Medema, Silke Spijk, Heleen Brans, Ilona Toxopeus en Klaudia Arends behaalden in Ermelo een mooie derde plaats op het Groninger paard Hero met Martin Hamminga aan de longe.

Ook de solo’s behaalden mooie resultaten. Silke Spijk wist zesde te worden in de klasse M in een zeer groot deelnemersveld en heeft hierbij tevens haar winstpunt gehaald. Heleen Brans werd zesde in de klasse Z.

Bij de pas-de-deux zijn Fleur Medema en Marie Christine Spraakman tweede geworden. Ook zij mochten weer een winstpunt bijschrijven. Daarnaast werd het Groninger paard Hero tot best gaande paard in deze klasse uitgeroepen, dit alles onder de vakkundige leiding van longeur/instructeur Martin Hamminga.

No Replies to "Succesvol voltigeweekend Eemsrakkers"