Regionale atletiekwedstrijd bij AV Fivelstreek

AV Fivelstreek in Delfzijl organiseert voor de derde keer de Onder aan Diek Wedstried. Zaterdag 16 juni is het sportpark Centrum in de havenplaats het kloppend hart van dit sportieve evenement waarbij alle facetten van de atletieksport aan bod komen.

Het evenement is een regiowedstrijd voor pupillen, junioren, senioren en masters van diverse verenigingen uit de provincies Groningen en Drenthe zoals AV Aquilo, Chitah, SV Veendam, AV Jahn II, Groningen Atletiek, Vitalis, AAC ’61, EAC De Sperwers, ATC ’75 en uiteraard het organiserende AV Fivelstreek.

Er zijn medailles te winnen op de onderdelen pupillen meerkamp, junioren/senioren/masters en per los onderdeel. Dat geldt dan voor de eerste drie, maar niemand gaat met lege handen naar huis. Er is namelijk voor alle deelnemers een blijvende herinnering aan deze wedstrijd.

Het programma omvat de volgende onderdelen: Pupillen mini en C: Meerkamp 40m – ver – vortex – 600 meter; Pupillen B: Meerkamp 40m – ver – kogel- 1000 meter; Pupillen A, 1e jaars: Meerkamp 60m –hoog – kogel-1000 meter; Pupillen A, 2e jaars: Meerkamp 60m –hoog – kogel-1000 meter; Junioren D, losse onderdelen: sprint 60m (meisjes) – sprint 80m (jongens) – hoog – ver – kogel – 600m; Junioren C, losse onderdelen: sprint 80m (meisjes) – sprint 100m (jongens) – hoog – ver – kogel – 600m (meisjes) – 800m (jongens); Meisjes Junioren A/B, Vrouwen senioren/masters: losse onderdelen: sprint 200m – speer – 800 meter; Jongens Junioren A/B, Mannen senioren/masters: losse onderdelen: sprint 100m – speer – 1500 meter.

De wedstrijd begint om 9.30 uur en eindigt om 14.30 uur. Meer informatie is te vinden op de website van AV Fivelstreek.

No Replies to "Regionale atletiekwedstrijd bij AV Fivelstreek"