Gebak voor jeugdige roeiers Neptunus

De Jeugdcompetitie die zaterdag bij de Asser Roeiclub werd gehouden, leverde weer prima resultaten op voor de jeugd van rpoeivereniging Neptunus uit Delfzijl.

Bij de allerjongsten roeide Anna Griep mee in een ploeg uit Deventer. Met Neptunus-roeister Assunta Dearca aan het roer wisten zij de snelste tijd te halen bij de mix ploegen 10-12 jaar. O0k was deze ploeg aan het einde van de dag winnaar van het ploegenklassement 10-12. Hierbij worden van drie verschillende boottypes de snelste tijden bij elkaar opgeteld. Daarom was er voor deze ploeg een taart.

Ronan Vial wist bij de jongens 13/14 in de eenpersoonsboot de snelste dagtijd te varen en kreeg daarvoor een medaille. Samen met Dearca (zie foto Peter Griep) stapte hij ook nog in de tweepersoonsboot en ook hierin wist Neptunus de snelste tijd neer te zetten. Bij de Jongens 15-18 deed Fons Folkers namens Neptunus mee. Hij wist wel af te rekenen met zijn directe tegenstander, maar de tijd bleek net niet snel genoeg om de prijs voor de snelste dagtijd te winnen.

 

No Replies to "Gebak voor jeugdige roeiers Neptunus"