Succesvolle Eemsmondwedstrijd VIOS

Veertien jongens en meisjes van de recreatieve turngroepen van turnclub VIOS uit Warffum hebben onlangs deelgenomen aan de Eemsmondwedstrijd in sporthal De Mencke in Uithuizen.

De jongens en meisjes lieten, onder leiding van assistent-trainsters Emma Reinders en Annieka Reker hun oefeningen zien op sprong, brug en vloer. Dit deden de jonge kinderen uitstekend.

In de categorie Fun 1 moesten Esmee Bos, Melissa Woldijk, Sarah Melak, Eline Buisman, Marith Kuiper, Mendy Zwart en Katie de Vries het opnemen tegen dertien andere deelnemers van diverse clubs uit de gemeente Eemsmond.

Buisman werd tiende met 23,75 punten. Bos eindigde als negende met 24,00 punten en voor Zwart was er een achtste plek met 24,25 punten. Woldijk werd vierde (26), Melak eindigde als derde (26,25), De Vries pakte een tweede plek (27,25) en Kuiper mocht de hoogste trede van het ereschavot betreden met een totaal van 27,50 punten.

In de categorie Fun 2 moesten Amber Bos, Kyra Schreuder, Sven Jonkheer, Anna Elzinga en Lieke van der Kooi het op tegen twintig andere deelnemers.

Bos werd tiende (22,00), Jonkheer en Schreuder gedeeld zevende met 23,50 punten, Elzinga eindigde als zesde met 23,75 punten en Van der Kooi pakte het goud met 25,00 punten.

In de categorie Fun 3 moesten Hannah Timmers en Caithlyn Bulten het opnemen tegen zeventien andere deelnemers. Bulten werd tiende met 21,25 punten en Timmers pakte het brons met 23,75 punten.

Marith Kuiper haalde over alle Fun-categorieën met 27,50 het hoogste puntentotaal en werd hiermee Eemsmond Kampioen 2018 in de categorie fun. Zij mocht een fraaie wisselbeker mee naar huis nemen.

No Replies to "Succesvolle Eemsmondwedstrijd VIOS"