Eemsrakkers en Woudruiters samen in actie

Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde heeft afgelopen weekeinde samen met Voltigevereniging de Woudruiters uit Vlagtwedde voor het eerst een officiële KNHS-voltigewedstrijd georganiseerd. Een en ander vond plaats in Vlagtwedde.

Op deze wedstrijd kwam het L-team in actie op het paard Olmer, het Z-team op het paard Hero en drie solo’s op het paard Dublin. Naast de goed uitgevoerde verplichte oefeningen wist iedereen een mooie kür aan de jury te tonen.

Dit resulteerde in een tweede plaats voor het L-team en een eerste plaats voor het Z-team. Fleur Medema werd tweede in de Z-klasse, Marie-Christine Spraakman behaalde die plek in de M-klasse en Silke Spijk eindigde op de hoogste trede van het ereschavot in de M-klasse.

No Replies to "Eemsrakkers en Woudruiters samen in actie"