Maud Visscher tweede op NNK in Stadskanaal

Tijdens de Open Noord-Nederlandse kampioenschappen Meerkamp in Stadskanaal heeft Maud Visscher uit Holwierde afgelopen weekeinde de tweede plaats overall bij de meisjes D2 behaald en werd ze eerste van de deelnemers uit de noordelijke provincies.

Visscher begon met de zestig meter horden, hoogspringen en speerwerpen. Ze sloot de dag af met een derde positie. Zondag begon ze met verspringen. Dit ging niet zoals gepland en de jeugdige Noord-Groningse zakte naar de vijfde plaats. Bij het kogelstoten behaalde ze een afstand boven de twaalf meter. Dit was de verste stoot in het deelnemersveld. Ze klom weer terug naar de derde plaats.

Op de afsluitende 600 meter liep ze een persoonlijk record van 1.50.64 minuten, waarmee ze overall op de tweede plaats eindigde. Haar meerkamp puntentotaal (3096) was goed voor een plek in de top tien van de ranglijst.

No Replies to "Maud Visscher tweede op NNK in Stadskanaal"