Klimaatgroep Stars goed uit startblokken

Het vernieuwde team van KlimaatGroepStars in Middelstum heeft de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen VVV uit Leidschendam overtuigend gewonnen. In de eigen sportzaal wisten de tafeltennissers zaterdag een fraaie 8-2 overwinning te boeken.

Het doel van de Stars is een plek bij de eerste drie om in het voorjaar in de Promotiedivisie een rol te kunnen spelen voor promotie naar de Eredivisie.

De aftrap van de competitie leverde na vijfenhalf uur spelen een resultaat op waar ook aanwinst Xavier Peral uit Spanje erg blij mee was. Hij had met drie winstpartijen en samen met Peter Verweij het dubbel een groot aandeel in de zege. Een tikkeltje zenuwachtig ws de Spanjaard wel, maar regelmatig liet hij zien dat hij veel talent heeft maar ook niveau. Slechts een game liet hij liggen. Dat was tegen Nolan Schultz, die voor de twee zeges verantwoordelijk was van de tegenstanders.

Zowel Verweij als Shuohan Men verslikten zich in de jonge speler, die geweldige back- en forehands in vliegende vaart op de tafel joeg.
Dat de overwinning met grote cijfers door slechts een handjevol mensen toegejuichd kon worden, was te danken aan een zwak optreden van Patrick de Bruin, de derde man van VVV, en twee erg goede overwinningen van Verweij en Shuohan op Werff Thomas. Hij was de sterkste van de gasten.

Een zeer goede start dus voor Klimaatgroep Stars en dat belooft veel voor de komende wedstrijden waarin Peral ook zijn opwachting zal maken. Komend weekeinde speelt men tegen Pecos in Oegstgeest en daarna treedt het Middelstummer keurkorps aan tegen Tempo Team in Amsterdam. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 29 september om 16.00 uur. Dan komt het team van Scylla uit Leiderdorp op bezoek in Middelstum.

No Replies to "Klimaatgroep Stars goed uit startblokken"