Forse uithaal tafeltennissers Klimaatgroep Stars

Wat er dit seizoen verder ook gaat gebeuren, bij de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum kunnen ze in ieder geval zeggen dat ze een vliegende start hebben gemaakt. Na de 8-2 zege van vorige week werd zaterdag in Oegstgeest met 10-0 van Pecos gewonnen.

De Middelstummers staan nu met achttien punten uit twee wedstrijden op de eerste plaats in de eerste divisie B. Zaterdag wacht de uitwedstrijd in Amsterdam tegen Tempo Team at tweede staat met zestien punten uit twee wedstrijden. Op zaterdag 29 september speelt Klimaatgroep Stars weer in Middelstum. Dan staat de wedstrijd tegen Scylla op het programma.

Xavier Peral, de huurling in Middelstummer dienst, pakte de volle buit en dat deed ook Peter Verweij. Voor hem was het alweer een poosje geleden dat hij een driepunter in de knip kon steken. Van Shuohan Men is bekend dat ze haar ‘mannetje’ staat. Ze moest in haar duel met Tim Gras wel twee games afstaan, maar liet zich daardoor niet van de wijs brengen. Na het allesbeslissende punt in haar voordeel was de vreugde begrijpelijk groot. Klimaatgroep Stars kan tevreden zijn over de start van de competitie, die op zijn zachtst gezegd veelbelovend is.

Volgens insiders staat er een team en dat is in deze tak van sport van essentieel belang. De Middelstummers staan, al is de stand niet helemaal evenwichtig, nu met achttien punten uit twee wedstrijden op de eerste plaats in de eerste divisie B.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd in Amsterdam tegen Tempo Team at tweede staat met zestien punten uit twee wedstrijden. Op zaterdag 29 september speelt Klimaatgroep Stars weer in Middelstum. Dan staat de wedstrijd tegen Scylla op het programma. Dat kan een boeiend duel worden, want de gasten hebben immers ook al twee zeges op zak.

No Replies to "Forse uithaal tafeltennissers Klimaatgroep Stars"