Team Matthijssen prolongeert nationale titel

Team Matthijssen heeft de Nederlandse titel geprolongeerd na de afgelasting van de laatste ronde op het speedcentre in Roden. De baan was te nat en gevaarlijk om de wedstrijd door te laten gaan, dat werd duidelijk na de vrije trainingen die wel verreden werden.

Omdat de weersvooruitzichten zeer slecht waren, besloten de KNMV en de motorclub ook de laatste ronde om de titel in de Dutch Open Grasstrack af te gelasten. Na in totaal twee verreden rondes (Balkbrug en Loppersum) stond team Matthijssen boven aan de ranglijst met 40 punten. Voor William Matthijssen uit Alteveer en bakkeniste Sandra Mollema uit Delfzijl was dit het laatste race weekend in 2018.

Vele malen dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om ook van dit seizoen weer een succesvol seizoen te maken. Team Matthijssen kijkt terug op een topseizoen, waarbij de Europese en Nederlandse titel met succes zijn verdedigd.

No Replies to "Team Matthijssen prolongeert nationale titel"