ASG legt racedata voor volgend jaar vast

De laatste race is nog niet eens in de geschiedenisboeken verdwenen, maar het bestuur van AutoSport Groningen (ASG) heeft de vaart er nog steeds in. Men heeft de racedata voor het komende jaar al weer vastgesteld.

De eerste race op de Winsumer kleibaan vindt plaats op donderdag 30 mei. Dan is het Hemelvaartsdag. De tweede krachtmeting van de motorische monsters is op zaterdag 29 juni. Een dikke maand later (zaterdag 27 juli) staat de derde racedag van ASG geprogrammeerd. Het toetje is vastgelegd voor zaterdag 7 september.

Alle wedstrijddagen beginnen om 11.00 uur en deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de website van Autosport Groningen..

De huldiging van de ASG Clubkampioenen van 2018 vindt plaats tijdens de feestavond op zaterdag 10 november in Partycentrum de Hoogte in Winsum. Voor de gehele top vijf van elke klasse staat er een beker klaar en Dance Reaction drive in shows maakt er een mooi feest van om het seizoen gezellig met elkaar af te sluiten.

No Replies to "ASG legt racedata voor volgend jaar vast"