Kris Klasens maakt honderd keer NEC vol

Kris Klasens (26) heeft zaterdag zijn honderdste wedstrijd gespeeld voor fusieclub NEC Delfzijl. Hij bereikte die mijlpaal tijdens de verdiend gewonnen (2-1) tweede competitiewedstrijd van zijn club tegen The Knickerbockers uit Groningen.

In zijn jubileumwedstrijd speelde de sympathieke verdediger in het centrum van de verdediging. Hij speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor NEC Delfzijl in de bekerwedstrijd uit tegen VVK op 26 augustus 2014. Dit duel eindigde in een 1-2 overwinning voor NEC Delfzijl.

Klasens speelde 87 competitiewedstrijden en 13 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitiewedstrijden 13 keer en dat is veel voor een verdediger. In bekerwedstrijden wist hij twee keer het net te vinden. Ook scoorde Klasens nog vier doelpunten in oefenwedstrijden.

Voor zijn NEC Delfzijl periode speelde Klasens zijn hele voetballeven bij Eems Boys. De familie Klasens (totaal vier man) waren echte verstokte Eems Boys-mensen.

No Replies to "Kris Klasens maakt honderd keer NEC vol"