Klimaatgroep Stars alleen aan de leiding

In de eerste divisie B van de tafeltenniscompetitie heeft Klimaatgroep Stars zaterdag prima zaken gedaan. In eigen huis werd met 6-4 van Scylla 2 gewonnen. Door de zege gaat de ploeg uit Middelstum nu alleen aan de leiding, want Tempo Team ging onderuit tegen De Veluwe.

De start van de thuisclub was niet sterk, want na drie partijen keek Klimaatgroep Stars tegen een 0-3 achterstand aan. Na de gewonnen dubbel pakte Peter Verweij het tweede punt voor Klimaatgroep Stars en Jan Tammenga zorgde met zijn winst voor de 3-3 op het scorebord.

Pim van Schaik kon het vierde punt niet binnen slepen. In een spannende vijfsetter ging de winst naar Scylla en dus keken de Noord-Groningers opnieuw tegen een achterstand aan: 3-4.

De drie partijen daarna werden wel door Klimaatgroep Stars gewonnen, waardoor er een eindstand van 6-4 op het scorebord kwam te staan. Dat was al met al toch een prima resultaat. Doordat Tempo Team in Apeldoorn met 6-4 verloor van De Veluwe, gaat Klimaatgroep Stars nu alleen op kop in de eerste divisie B.

Zaterdag speelt Klimaatgroep Stars weer een thuiswedstrijd aan de Coendersweg 15A in Middelstum. De tegenstander is dan het team van De Veluwe met de bekende spelers Ron en Jaap van Spanje en Paul Haldan. De entree is gratis.

Stand:
Klimaatgroep Stars  4-28
Tempo Team      4-26
De Veluwe      3-18
VVV         3-14
Scylla 2       4-14
Pecos        4-12

No Replies to "Klimaatgroep Stars alleen aan de leiding"