TA-Jan Ekema vult prijzenkast weer flink

Op het 40 jarige Soo Bak-Gi jubileum-toernooi met 330 deelnemers, hebben de dertien leden van TA-Jan Ekema uit Appingedam weer uitstekend gepresteerd. De selectie behaalde in sporthal de Postel in Someren maar liefst zestien prijzen.

Sylvian van Wijk was in topvorm en behaalde bij de stijlpatronen en bij het sparren een eerste plaats. Wereldkampioen Isis Steutel moest echt op gang komen. De eerste ronde verloor ze, maar wist via de herkansing toch weer in de finale te komen die zo in no time met 10-0 won. Ook bij de hoogtesprong ging ze er met de eerste prijs vandoor.

De 7-jarige Jaylano Fekkes deed voor het eerst mee aan een groot toernooi. Het was indrukwekkend voor hem maar hij kon hier goed mee om gaan en behaalde een derde plaats.

De 10 jarige Ghilano Buurmeijer deed voor het eerst mee bij de rode-banders, een poule die dicht tegen de zwarte band aan zit. Hij wist bij de stijlpatronen en het sparren twee keer een tweede plaats te bemachtigen.

No Replies to "TA-Jan Ekema vult prijzenkast weer flink"