‘Club van 100’ groeit bij NEC Delfzijl

De ‘Club van 100’ is groeiende bij tweedeklasser NEC Delfzijl. Ook Arjen Klasens (24) mag zich sinds kort lid van deze elite noemen. Hij speelde zaterdag zijn honderdste wedstrijd voor de fusieclub uit de havenplaats. Die leverde een zwaarbevochten overwinning (2-0) op tegen het Friese De Griffioen.

Klasens heeft deze mijlpaal een week later dan zijn broer Kris weten te bereiken. In zijn jubileumwedstrijd speelde de correcte voetballer als linkerverdediger. Hij speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor NEC Delfzijl in de bekerwedstrijd uit tegen VVK op 26 augustus 2014. Deze wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor NEC Delfzijl.

Arjen Klasens speelde 86 competitiewedstrijden en 14 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitiewedstrijden twee keer. In bekerwedstrijden wist hij een keer het net te vinden. Ook scoorde Klasens nog een doelpunt in oefenwedstrijden.

Voor zijn periode bij NEC Delfzijl speelde Arjen Klasens, net als broer Kris, zijn hele voetballeven bij Eems Boys. Opmerkelijk is dat Arjen Klasens in 100 officiële wedstrijden als verdediger zelden een gele kaart pakte.

No Replies to "'Club van 100' groeit bij NEC Delfzijl"