Prima showmiddag Eemsrakkers

Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde heeft zaterdag weer de jaarlijkse showmiddag georganiseerd. Alle leden hebben samen met hun groep een zelf verzonnen kür (vrije oefeningen) bedacht en deze aan het toegestroomde publiek laten zien.

De thema’s die dit jaar werden gekozen waren onder andere James Bond, Halloween, Kerst, Cowgirls, Nasa, High School, A night at the movies, Annie, Regenboog, Desperate Housewives en Trolls.

Ook waren er prijzen te verdienen voor de originaliteit. Hierbij werd gelet op uitvoering van de oefeningen, de gekozen kleding en de bijpassende muziek. Dit jaar gingen de prijzen naar de groep met het thema Kerst op het paard Olmer en naar de Trolls op de pony Alwin (foto Fred Verhoeff).

No Replies to "Prima showmiddag Eemsrakkers"