Jeremy Hendriks wint kwartfinale NNK boksen

Jeremy Hendriks kwam afgelopen weekeinde, namens boksvereniging Appingedam, in Amsterdam in de kwartfinale van het Noord-Nederlands kampioenschap  in actie tegen Floris Steenbergen van Mack Gym en wist de partij te winnen.

Hendriks nam in de eerste ronde direct het initiatief door vaak goed met zijn stoothand door te komen en vervolgens steeds bij zijn tegenstander weg te draaien. De tweede ronde bleef hij goed wegdraaien om vervolgens met goede combinaties door te komen.

In de derde ronde moest Steenbergen gas terug nemen. Hendriks wist het tempo wel vast te houden en kon de wedstrijd veilig uit boksen. De jury liet er geen twijfel over bestaan. Hendriks won de partij met 3-0 en wist zich daarmee te plaatsen voor de halve finale.

No Replies to "Jeremy Hendriks wint kwartfinale NNK boksen"