Klimaatgroep Stars doet prima zaken

In een voor de tafeltennissers jammer genoeg nog steeds niet afgeladen sporthal in Middelstum heeft het team van Klimaatgroep Stars zaterdag erg goede zaken gedaan in de strijd om een plek in de Promotie-afdeling van de eerste divisie. Door de winst op het laaggeklasseerde Pecos en de prettige resultaten van de andere twee wedstrijden, kan een van de rechtgevende posities het team vrijwel niet meer ontgaan, dus was er reden tot opluchting.

Peter Verweij, Shuo Han Men en Pim van Schaik speelden tegen een gehavend team uit Oegstgeest. Tim Gras had een blessure opgelopen en de invaller uit de 2e klasse afdeling belandde eerst in de wijk Vinkhuizen in Groningen alvorens de weg naar Middelstum te vinden. Op voorhand dus al drie punten en dat was meegenomen.

Elwin Huiden sprokkelde met zijn makkelijke hand echter twee winstpartijen op Shuo Han Men en Pim van Schaik bij elkaar en was ook doorslaggevend in het dubbel. Daardoor bleef het team lang in het spoor van de Middelstummer tafeltennissers.

Door een afgetekende winst van Pim van Schaik op Yildizlar, ooit nog winst tegen Jan Tammenga, en een puike winst van Peter Verweij tegen Huiden (zijn tweede hattrick op rij) werd het toch een acceptabele uitslag. Met nog drie partijen te gaan, kan Peter Verweij doorbouwen aan een prachtig percentage en dat is mogelijk, want hij is in vorm. Pim van Schaik krijgt zijn wedstrijden en ondanks een zwakke pot tegen Huiden, was zijn optreden tegen Yildizar bij vlagen indrukwekkend.

Met nog wat spelers achter de hand kan Klimaatgroep Stars eindelijk weer eens naar iets interessants uitkijken en daar gaat hard aan gewerkt worden.

Over twee weken, zaterdag 17 november om 16.00 uur, spelen de Middelstummers thuis de topper tegen Tempo-Team uit Amsterdam. Het belooft een spektakelstuk te worden, dus roept de club iedereen op om hun favorieten in de sportzaal aan de Coendersweg te steunen.

No Replies to "Klimaatgroep Stars doet prima zaken"