Lustrumeditie Hogeland Cup in aantocht

De Stichting Hogeland Cup staat aan de vooravond van een nieuw zaalvoetbaltoernooi in Sportcentrum De Mencke in Uithuizen. Op 27, 28 en 29 december en op 3, 4 en 5 januari wordt er iedere avond van 18.30 uur tot 22.30 uur gespeeld en is er muziek in de kantine. Het is overigens het eerste lustrum van dit voetbalevenement.

Met de winterstop voor de deur doemen de jaarlijkse zaaltoernooien weer op. De Hogeland Cup in Uithuizen is een van die evenementen waar voetballers zich volop kunnen uitleven.

Naast het A-toernooi voor eerste-, tweede-, derde- en vierdeklassers is er bij de heren het B-toernooi voor vijfde- en zesdeklassers. Ook het damestoernooi is weer op de agenda gezet, Voor het eerst is ook hier sprake van een A-toernooi (eerste-, tweede- en derdeklassers) en een B-toernooi (vierde- en vijfdeklassers).

Ook het toernooi voor de A-junioren wordt weer georganiseerd. Hier is eveneens een splitsing gemaakt en dus vindt er een A-toernooi en B-toernooi plaats.

De aanmelding loopt en sluit vrijdag. Zaterdag volgt de loting. De speeldata zijn als volgt: Donderdag 27 december: Eerste ronde dames A en B-toernooi; Vrijdag 28 december: Eerste ronde B-toernooi heren; Zaterdag 29 december: Eerste ronde A-junioren.

Woensdag 2 januari: Eerste ronde A-toernooi heren; Donderdag 3 januari: halve finales + finales dames en A-junioren; Vrijdag 4 januari: Gala-avond A- en B-toernooi heren.

No Replies to "Lustrumeditie Hogeland Cup in aantocht"