Eerste training boksvereniging Appingedam

Boksvereniging Appingedam begint maandag 7 januariweer te trainen en organiseert dan tevens een open dag op de locatie in de gymzaal van de Olingertil aan de Olingermeeden 8 in Appingedam.

De jeugdgroep tot 16 jaar opent het jaar met een training van 18.30 tot 19.30 uur. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Belangstellenden krijgen de mogelijkheid om een training mee te doen en om de verschillende attributen zoals stootzakken en dergelijke te proberen. Ook toeschouwers zijn van harte welkom.

Tijdens de training kan men de zeer succesvolle wedstrijdploeg aan het werk zien. Ook de opvallend grote damesgroep zal laten zien dat ze niets voor de mannen onderdoen in deze tak van sport. Er wordt bij de vereniging zowel op recreatief als wedstrijdniveau getraind.
De boksvereniging kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid en hoopt ook de bezoekers hier van te kunnen overtuigen.

No Replies to "Eerste training boksvereniging Appingedam"