Start Delfdam-toernooi na jaren weer in Delfzijl

De 16e editie van het Delfdam 35+ zaalvoetbaltoernooi start zaterdag voor het eerst in zeven jaar weer in Delfzijl. Locatie van dit evenement is de loods van Wijnne en Barends, dat komend weekeinde het toneel is van Eurocup Delfzijl en voor die gelegenheid is omgedoopt in het Groningen Seaports Stadion.

Het toernooi voor voetballers voor 35 jaar en ouder, spelen bij de diverse clubs uit de gemeente Delfzijl en Appingedam. In het kader van 100 jaar voetbal in Delfzijl mogen de senioren aftrappen op het Eurocup toneel in het Groningen Seaports Stadion in de haven van Delfzijl. De eerste wedstrijd staat gepland voor half vijf.

Op 19 en 26 januari zijn er nog tussenrondes om te bepalen, hoe op 2 februari de finaledag er uit komt te zien. De laatste drie ronden worden afgewerkt in Sporthal Eelwerd in Appingedam. De tussenronden in Appingedam starten om 16.00 uur en de finaledag begint om half vier.

Nieuw is dat er ook een programma voor dames 35+ is en dat dit wordt afgewerkt door drie teams van Poolster, DVC Appingedam en Holwierde.

Bij de mannen gaat de strijd tussen elf teams. Hierbij doen vier teams van NEC Delfzijl mee, drie teams van DVC Appingedam en teams van Poolster, Wagenborger Boys, Holwierde en titelhouder Farmsum

Op de finaledag zullen ook ambtenaren van de gemeenten Delfzijl en Appingedam weer tegen elkaar spelen. Het geheel wordt afgesloten met een feestavond.

No Replies to "Start Delfdam-toernooi na jaren weer in Delfzijl"