Daniël Venhuizen verlengt bij vv Farmsum

Zondagclub vv Farmsum heeft het contract met hoofdtrainer Daniël Venhuizen met een jaar verlengd. Voor Venhuizen zal seizoen 2019/2020 het vierde voetbaljaar worden dat hij aan het roer staat bij de roodgelen.

De oefenmeester, die vorig jaar TC3 behaalde, zit nu in zijn tweede jaar van de ALO en heeft aangegeven dat er uit de huidige selectie nog veel meer te halen valt. Promoveren naar de vierde klasse ziet Venhuizen dan ook als een serieuze uitdaging. Farmsum staat op dit moment op een gedeelde tweede plek in de 5e klasse D, samen met buurman WEO uit Woldendorp, Nieuweschans en THOS uit Beerta. Het kwartet heeft vier punten achterstand op lijstaanvoerder Meeden. De eerste competitiewedstrijd die Farmsum speelt is op 28 januari. Dan gaat men op bezoek bij Froombosch.

No Replies to "Daniël Venhuizen verlengt bij vv Farmsum"