Nationale titels Karateclub Kyôchô Delfzijl

In alle vroegte vertrok de A-selectie van Karateclub Kyôchô Delfzijl zaterdag richting de NK in Rotterdam. Dit keer konden de negen karateka’s alleen meedoen met het onderdeel vechten. De leerlingen van Patrick en Inge Stegenga behaalden bijna allemaal een podiumplaats.

Daarnaast werden er ook wat persoonlijke doelen bereikt die belangrijk zijn voor de coaches zodat de wedstrijdkarateka zichzelf weer kan verbeteren. Voor Sidney Kosse (16 jaar) en Lisa Sijtsema (10 jaar) was er de titel van Nederlands kampioen Shinkyokushin kumite. De andere leerlingen behaalden de volgende plaatsen: Keano Eijer (10 jaar) derde plaats, Nadia vd Sluijs (10 jaar) derde plaats, Romy van de Berg (15 jaar) derde plaats, Jixi Toth (17 jaar) derde plaats, Teun Schuiten (11 jaar) derde plaats.

Jeymi Brian (15 jaar) vocht voor het eerst mee in de A-selectie na de eerder behaalde titel van Noord-Nederlands kampioen en moest helaas door een blessure in zijn laatste partij de beker laten gaan. Ook Roos van de Berg (12 jaar) won haar eerste twee partijen maar kon daarna niet de volgende wedstrijd in vanwege een blessure. Lisa Sijtsema behaalde de aanmoedigingsprijs die de jonge karateka moet motiveren om vooral zo door te gaan.

No Replies to "Nationale titels Karateclub Kyôchô Delfzijl"