Inhaalprogramma met scherpe randjes

Een volledig voetbalprogramma met bijbehorend overzicht kunnen we niet aanbieden, maar er blijven nog wel wat pikante duels over waar de scherpe randjes voldoende aanwezig zijn. Zoals bijvoorbeeld in de 1e Klasse E op zaterdag waar SV Bedum en Winsum beiden aan de bak moeten.

Op twitter werd afgelopen weekeinde gemeld dat Winsum het spoor bijster was geraakt en dat de herstelwerkzaamheden zo snel mogelijk zouden beginnen. Thuis winnen van Noordscheschut zou een goed begin kunnen zijn, al is de klus niet zo eenvoudig als het lijkt. Saillant detail is dat de ploegen elkaar op 23 maart alweer ontmoeten.

Dat geldt overigens ook voor SV Bedum en Be Quick Dokkum. Het elftal van trainer Remy van der Wal ontmoet de Friese tegenhanger eerst op eigen veld. Beide teams, in het bezit van veertien punten, kunnen in geval van een zege bij de middenmoot aansluiten.

In 3C gaat DVC Appingedam op bezoek bij Aduard 2000. De hekkensluiter in deze klasse moet het duel winnen, anders wordt de ontsnappingsroute een hele moeilijke. De resterende duels in deze klasse zijn Glimmen-Mamio en Noordwolde-Groen Geel. Ook voor Noordwolde is het zaak dat er een goed resultaat wordt neergezet. Het gaatje richting degradatieplaatsen is namelijk niet bijster groot.

Wagenborger Boys ontmoet op eigen veld slotlicht Muntendam in de 5e Klasse E. Voor de Wagenborgers een mooie gelegenheid om drie punten aan het totaal toe te voegen, maar hoedt u voor onderschatting.

Het laatste punt dat Muntendam kon bijschrijven was in november toen het Stedum op 4-4 wist te houden. De Boys wisten twee weken geleden in Ten Post met de hakken over de sloot (0-1) van de plaatselijke SV TEO te winnen.

Bij de zondagamateurs in 3B is het voetbalbordje vol en krijgt Siddeburen het Drentse Annen op bezoek. Het gat met de nummer twee in de ranglijst is behoorlijk, dus zou een overwinning de Boertjes goed uit komen. Ze passeren dan in ieder geval nummer drie HSC in de rangschikking. En dat was het dan wel qua competitiewedstrijden in de winterperiode die trekjes van het voorjaar heeft vertoond (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Inhaalprogramma met scherpe randjes"