Meisjes A Trias overtuigend kampioen

Meisjes A van volleybalvereniging Trias is onlangs kampioen geworden. In de thuiswedstrijd in de Brede School Noord in Delfzijl werd tegen Krathos uit Hoogezand met een overtuigende 3-0 gewonnen. De setstanden waren 25-12, 25-8 en 25-13.

Met Demi als spelverdeelster kwam de weg vrij om Josephien als diagonaal en buiten in te zetten. Naast Sanna, Marinthe en Aleyna op buiten en samen met twee sterke midspeelsters (Inge en Julia Gast) en Lisa van Hassel als diagonaal werd het gezelschap een echt team. De opslagkracht van Aleyna en Sanna werd vaak gebruikt om in bepaalde situaties extra punten te maken.

De kampioenswedstrijd heeft duidelijk aangetoond dat de meisjes in enkele maanden tijd ontzettend zijn gegroeid.  Er werd vol overgave voor elke bal gestreden. Na het laatste fluitsignaal was het uiteraard tijd voor een feestje.

Trots op wat ze hebben bereikt, kijken ze nu al vooruit naar 2019-2020. Volgend seizoen zal het team in de eerste klasse ingedeeld worden. Op de foto het kampioensteam, staand vanaf links: Bé Viel (trainer), Marinthe Berghuis, Lisa van Hassel, Sanna Huizinga, Julia Gast, Inge Wedda en Henk de Lange (trainer/coach). Voorste rij: Demi Winter, Josephien Niewold en Aleyna Aydinoglu.

No Replies to "Meisjes A Trias overtuigend kampioen"