Open toernooi bij tennisclub Delfzijl

Tennisvereniging Delfzijl organiseert van 26 augustus tot en met 1 september een open toernooi op het eigen tennispark aan de burgemeester Boeremalaan in de havenplaats. Tennissers vanaf twintig jaar uit de hele regio kunnen zich hier voor inschrijven. 

De vereniging uit de havenplaats is al ruim negentig jaar een begrip in de regio. Volgens de organisatie reden genoeg om een open toernooi te organiseren voor de hele regio en daarbuiten. Er wordt gespeeld op vijf gravelbanen in de categorieën drie tot en met negen in het herendubbel, damesdubbel, mix en dames en heren enkelspel.

Men kan de hele week leuke wedstrijden tegemoet zien met in de weekenden de finales. Het toernooi belooft een spannende, maar vooral sportieve en gezellige week te worden. Daarnaast zal er dagelijks heerlijk kunnen worden gegeten, verzorgd door de lokale ondernemers.

Wil je meedoen aan dit toernooi, geef je dan op via toernooi.nl. De kosten bedragen tien euro per onderdeel.  Inschrijven kan tot en met 19 augustus. Voor de winnaars zijn er leuke geldprijzen te winnen.

Meer weten over het toernooi? Kijk dan op www.tcdelfzijl.nl Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het toernooi.

No Replies to "Open toernooi bij tennisclub Delfzijl"