Damster boksers actief op Asser gala

Een mooie goed gevulde zaal, een goede organisatie, ring-announcer Ray Martin die op sublieme wijze de boksers aankondigde en vijftien partijen op het programma. Alle ingrediënten voor een fantastische avond boksen waren aanwezig op het boksgala De grote prijs van Assen. Boksvereniging Appingedam mocht op dit prachtige gala met drie boksers aantreden.

Sohrab Roustay opende het gala tegen zijn Friese tegenstander Dennis de Boer. Sohrab koos direct de aanval. Hij had het soms moeilijk om bij zijn boomlange tegenstander te komen, maar bleef drie ronden lang druk zetten. Na de partij kon de uitslag beide kanten op vallen. De jury wees De Boer met een miniem verschil aan als winnaar.

Dylano Hendriks nam het in zijn partij op tegen Julian Boiten van de organiserende vereniging. Boiten was een pittige bokser, maar Hendriks bleef goed mee boksen. In de eerste ronde nam hij soms iets teveel afstand en wachtte dan teveel af. In de volgende ronden werd dit na aanwijzingen uit de hoek steeds beter. In deze leerzame partij moest de jonge Damster bokser de winst in Assen laten.

Als laatste bokser namens Appingedam kwam Jesse Kramer in actie tegen Mike Waeijen (zie foto) van de B Force uit Apeldoorn. De talentvolle Kramer bokste zeer bekeken en wist alle rondes duidelijk op zijn naam te zetten. Hierbij moest zijn tegenstander, die overigens dapper weerstand bood, zelfs in de tweede ronde twee keer acht tellen rust incasseren. Kramer werd dan ook duidelijk winnaar van deze partij.
Al met al kijken de trainers van boksvereniging Appingedam tevreden terug op de prestaties van de drie boksers.

No Replies to "Damster boksers actief op Asser gala"