Hodzic schaart zich bij ‘club van 100’

Edwin Hodzic (20) heeft zaterdag in de met 4-1 gewonnen wedstrijd van NEC Delfzijl tegen de rode lantaarndrager HFC ’15 uit Hoogkerk zijn 100e officiële wedstrijd in NEC Delfzijl 1 gespeeld. Hij had in deze wedstrijd een groot aandeel in de score door twee meegekregen strafschoppen.

Een mooie mijlpaal voor Hodzic op zijn nog jonge leeftijd. ‘Edje’, die bekend staat als een lekkere pingelaar en regelmatig ook een kaart pakt, speelde in zijn jubileumwedstrijd zoals meestal in de voorhoede. Hij speelde zijn eerste officiële wedstrijd als invaller op 16-jarige leeftijd als B-junior voor NEC Delfzijl 1. Dat was in de belangrijke uitwedstrijd tegen VV Groningen op 28 maart 2015. Dat duel eindigde in een 0-1 overwinning (kopbal Kris Klasens) voor NEC Delfzijl.

Hodzic speelde 87 competitiewedstrijden en 13 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitieverband 15 keer en in bekerwedstrijden wist hij 2 keer het net te vinden. Ook scoorde Hodzic nog 8 doelpunten in oefenwedstrijden. Voor zijn NEC Delfzijl-periode speelde Hodzic in de jeugd bij Neptunia.

No Replies to "Hodzic schaart zich bij 'club van 100'"