Zege Klimaatgroep Stars op The Victory

En daar was dan de eerste victorie van de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars en wel tegen The Victory. Na zes wedstrijden met slechts een gelijkspel, wonnen Peter Verweij, Shuo Han Men en Pim van Schaik afgelopen weekeinde met 6-4 van de ploeg uit Weesp.

Eerlijkheidshalve dient te worden gezegd dat twee van de tegenstanders nog vrijwel geen partij haddengewonnen, maar met een goed gespeeld dubbel van Shuo Han Men en Pim van Schaik en behoorlijk cleane winstpartijen tegen deze mannen zes punten halen, is na alles toch een goede zaak. De Let Reinholds was een maat te groot voor de Middelstummers, hij verloor geen game.

Verschaik had ook bij 1-3 nog weer een partij met weinig zelfvertrouwen in de uitverkoop gedaan, dus de klappen die zijn opgelopen laten wel degelijk hun sporen na. Het dubbel en zijn laatste partij tegen Hans den Blanken was weer in orde met knokken en de kop erbij houden. Peter Verweij en Shuo Han Men hadden met elk twee winstpartijen hun percentage weer wat opgekrikt.

‘Het is nu zaak om de laatste drie wedstrijden ook vol te spelen. Om te beginnen zaterdag tegen TTV Hilversum. Xavier Peral komt ook zijn kunsten laten zien en het is de bedoeling dat hij uit het goede vaatje gaat tappen. Kortom, als er een wedstrijd is, waar de motivatie zeker bij aanwezig, is het die van zaterdag’, aldus Anne Vlieg.

Na een periode van te grote drukte en veel commotie is hij weer in wat rustiger vaarwater gekomen, dus zal ook hij de opponenten ontvangen. Het zou volgens Vlieg mooi zijn als er weer wat publiek komt kijken. ‘Dat maakt het zeker gezelliger’, vindt hij.

No Replies to "Zege Klimaatgroep Stars op The Victory"