Scholierenloop gewonnen door Kindcentrum Qworzo

Scholieren uit het basisonderwijs, het waren er maar liefst 450, hebben zaterdag tijdens de 45e editie voor het scholenklassement van de Scholierenloop gestreden. Kindcentrum Qworzo ging met de eerste prijs aan de haal, gevolgd door respectievelijk CBS de Windroos en Het Baken.

De Scholierenloop wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek. Op het evenement kwamen naar schatting duizend toeschouwers af. In totaal deden 19 basisscholen uit de regio mee aan de wedstrijd. De kinderen werden na de finish getrakteerd op een appel en een flesje water. De Scholierenloop is hiermee een mooie opstap naar de kidsrun van de op 29 juni te houden Stadsloop in Appingedam en die van de Zeemijlenloop welke op 27 oktober in Delfzijl wordt gehouden.

Kinderen die kennis willen maken met de atletieksport, zijn van harte welkom tijdens een van de trainingsavonden op de atletiekbaan van AV Fivelstreek in Delfzijl. Pupillen (geboren in 2008 of later) kunnen op maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur op het sportpark Centrum terecht en Junioren (geboren in 2007 of eerder) op maandag en woensdag van 19.00 tot 20.15 uur.

No Replies to "Scholierenloop gewonnen door Kindcentrum Qworzo"