Sneu verlies Delfzijlster boksers

Twee leden van de boksvereniging Delfzijl hebben afgelopen weekeinde in Rotterdam gebokst. Jasmijn van Zantwijk moest het opnemen tegen Gabriella Weerheim. De partij ging in het begin redelijk gelijk op.

Zantwijk stond goed op haar benen en leek ook redelijk goed weerstand te kunnen bieden. Het was haar tweede wedstrijd, waarbij gezegd moet worden dat het voor de Rotterdamse al haar zesde wedstrijd was. De Rotterdamse was steeds iets sneller in de slagwisseling en Zantwijk liep een beetje achter de feiten aan. Ondanks dat haar tegenstander iets rapper en feller was, bood Zantwijk toch goed weerstand en kon alle drie ronden flink tegengas geven. Toch gaf de jury de terechte overwinning aan de Rotterdamse op punten.

Daarna verscheen in de ring Robin Zoestbergen. Zij nam het op tegen Luna Beelo uit Den Haag. Zoestbergen was erg zenuwachtig en was mede hierdoor wat verstijfd wat resulteerde in ietwat passief boksen. Toch had ze een paar keer een goede stoten-combinatie. Maar haar tegenstander bleek toch te sterk waardoor deze de partij wist te winnen.

No Replies to "Sneu verlies Delfzijlster boksers"