Zaalvoetballers Delfzijl willen Topklasse in

Speelt Zvv Delfzijl binnenkort in de Topklasse van het zaalvoetbal? Het zou zomaar kunnen. Om dat doel te bereiken moet er nog wel in twee wedstrijden met De Herauten worden afgerekend.

De eerste confrontatie tussen beide ploegen staat voor vrijdagavond op het programma. Om acht uur wordt er afgetrapt in de sporthal van de Brede School Noord in Delfzijl, de thuisbasis van de zaalvoetballers. De Herauten is een club uit het Friese Harkema, dat in de andere poule verdienstelijk derde werd en dus recht had op het extraatje dat ook hen hoger kan brengen.

Een spannende pot voetbal, waarbij beide teams vol op de winst zullen spelen, lijkt op voorhand al gewaarborgd. De Delfzijlsters zullen er alles aan doen om zichzelf een goede uitgangspositie te verwerven voor de tweede wedstrijd, die voor maandag 29 april staat gepland. De aftrap is dan om half negen.

‘Zvv Delfzijl wil graag een sportieve stap vooruit zetten door te promoveren. Daarom hebben onze jongens de maximale steun nodig van de supporters. Dus komt allen Zvv Delfzijl ondersteunen’, zegt de clubleiding. Voor de entree hoeft men het niet te laten, die is namelijk gratis.

No Replies to "Zaalvoetballers Delfzijl willen Topklasse in"