oud-Delfzijlster pakt Belgische Kata-titel

Een select gezelschap van karateclub Kyôchô uit Delfzijl is afgelopen weekend naar het Belgische Kapellen afgereisd, om daar mee te doen met het prestigieuze Kata-kampioenschap van België.

De trip leverde in elk geval een titel op. Oud-Delfzijlster Nela Kostalova, tegenwoordig woonachtig in Paterswolde, was ingedeeld in een grote jeugdpoule maar na de eerste ronde liet zij haar tegenstanders al ver achter zich. Door deze voorsprong bleef ze bovenaan de puntenlijst staan, wat haar zeer verdiend de titel Belgisch kampioene opleverde.

Ook Nadia van der Sluis presteerde goed in deze poule. Zij eindigde uiteindelijk als derde. Jixi Tóth, Darren Stegenga en Teun Schuiten vielen net buiten de prijzen, maar werden wel vierde in hun poule.

No Replies to "oud-Delfzijlster pakt Belgische Kata-titel"