Topbokser Arnold Vanderlyde naar Appingedam

Boksvereniging Appingedam verzorgt zondag 19 mei een clinic voor alle boksers uit het noordelijk district. De clinic wordt deze keer gegeven door niemand minder dan Arnold Vanderlyde.

Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen in boksschool De Amateur in Munstergeleen. In zijn loopbaan behaalde hij als amateur driemaal brons op de Olympische spelen in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was hij drie keer Europees en achtvoudig Nederlands kampioen. In 1991 werd hij gekozen tot sportman van het jaar.

De clinic wordt gegeven in sporthal Eelwerd in Appingedam, begint om 11.00 uur en eindigt om ongeveer 12.30 uur. Publiek is uiteraard welkom. De entree is gratis. Boksvereniging Appingedam is heel trots en verheugd dat Arnold Vanderlyde naar Appingedam wil komen en hoopt op een grote belangstelling zowel van de deelnemende boksers als publiek.

No Replies to "Topbokser Arnold Vanderlyde naar Appingedam"