Kampioensfeest bij De Fivel

Voetbalclub De Fivel uit Zeerijp heeft zaterdag de kampioenen van JO10 en JO11 in de kantine gehuldigd. Vanaf elf uur was het feest met natuurlijk patat en ijs, maar er stond ook nog iets speciaals te gebeuren.

Na de winterstop is er voor gekozen om de spelers van JO10 en JO12 opnieuw in te delen. Zo is er een extra team, de JO11 gevormd. Veel spelers hebben in deze voorjaarsreeks in meerdere teams gespeeld en elkaar op deze manier geholpen. Dat maakt dit kampioenschap een gezamenlijk succes. Daarom werden de spelers van de huidige JO12 ook bij het feest betrokken.

Beide teams kregen een prachtige grote kampioensbeker aangeboden door atelier Van Hulsen. Na de patat was het uiteraard tijd voor de ronde door het dorp op de versierde platte kar. Volgens de spelers een ervaring om nooit meer te vergeten.

Na afloop van de huldiging mochten de spelers nog een ereronde lopen, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het eerste elftal. Gezien het belang van deze wedstrijd was er veel publiek, een mooie belevenis dus voor de kampioenen.

No Replies to "Kampioensfeest bij De Fivel"