Fleur Medema wint Diamond League Western

Bij de Diamond Leaque Western 2018-2019 is Fleur Medema uit Appingedam, in een sterk startveld, met haar quarterhorse BQ Blind Date Allround Champion geworden van alle amateur- en open klasses. De Diamond League Western is verreden over vier voorrondes en afgelopen weekend met de finalerondes.

De verreden onderdelen waren pleasure, horsemanship, trail, Ranch trail, Ranch Riding en reining. Met het winnen van de allround titel heeft Medema een prachtig nieuw door Euro-Horse gesponsord western Ranchman-zadel gewonnen. Ook kon je bij de specifieke onderdelen prijzen behalen, in de Ranch trail heeft Medema hiermee een borsttuig en een hoofdstel mee naar Appingedam genomen.

Medema, voormalig Sportvrouw van het Jaar, en BQ Blind Date rijden inmiddels al twaalf jaar samen en hebben al zestien Nederlandse kampioenschappen op hun naam staan en vele andere prijzen behaald. Hun kracht zit in de samenwerking en het volle vertrouwen. Het duo is totaal op elkaar ingespeeld wat heeft geresulteerd in deze geweldige prestatie. Op de planning staan deze maand nog de Nederlandse kampioenschappen en als lid van het Nederlandse landelijke team van de NQHA (Nederlandse Quarter Horse Association) in juli de FEQHA Eurocup 2019.

No Replies to "Fleur Medema wint Diamond League Western"