SV Bedum 2 -NEC Delfzijl 2, race naar de hoofdklasse

Na een succesvol seizoen waarin de tweede selectie van SV Bedum op de tweede plaats in de 1e Klasse B is geëindigd, wordt het seizoen voortgezet met de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse, het hoogste speelniveau voor reserveteams. De nacompetitie bestaat uit drie speelrondes waarin winst een plek in de volgende ronde oplevert en verliezen directe uitschakeling betekent. ​​

Afgelopen weekend speelde de tweede selectie van SV Bedum thuis tegen SC Joure 2. De tweestrijd werd terecht gewonnen. SV Bedum 2 gaf weinig tot geen kansen weg en wist uiteindelijk zelf, in de tweede helft, de 1-0 binnen te schieten. Middenvelder John Thoma scoorde de beslissende goal uit een corner. ​​NEC Delfzijl deed eveneens prima zaken. De Havenkanters wisten met 1-3 van Noordscheschut te winnen.

​Zaterdag speelt SV Bedum in de tweede ronde  van de nacompetitie dus tegen de reserves van NEC Delfzijl. De winnaar van dit duel bereikt de finale van de nacompetitie en speelt dan tegen de winnaar van het duel DZOH 2 – De Weide 2. ​​ De wedstrijd start thuis om half een op het hoofdveld van SV Bedum.

No Replies to "SV Bedum 2 -NEC Delfzijl 2, race naar de hoofdklasse"