DVC Appingedam speelt tegen FC Groningen

In het kader van honderd jaar voetbal komt FC Groningen naar Appingedam om tegen DVC 1 te spelen. De voorverkoop van de kaarten start dinsdag 11 juni. De aftrap van dit bijzondere duel is om 14.00 uur.

Voor leden is deze wedstrijd gratis te bezoeken op vertoon van hun lidmaatschapskaart (dit is niet je spelerspas). Deze lidmaatschapskaarten kunnen in de kantine opgehaald worden op woensdag 19  juni van 17.00 tot 18.30 uur, donderdag 20 juni van 18.00 tot 19.15 uur of tijdens de verenigingsdag op zaterdag 22 juni van 12.00 tot 13.00 uur. Om fraude te voorkomen kan er gevraagd worden naar een paspoort of ID-kaart.

Er is bewust gekozen voor het vroege tijdstip van de aftrap, zodat iedereen zich na de wedstrijd kan verplaatsen naar de Stadsloop in het centrum van Appingedam. DVC Appingedam verzoekt alle bezoekers uit de regio om op de fiets te komen, zodat liefhebbers van verder weg gebruik kunnen maken van de parkeerplaatsen.

Kaarten kunnen in de voorverkoop gehaald worden bij de vestigingen van Albert Heijn in Appingedam. Loppersum en Delfzijl en bij Sport 2000 in Appingedam. Er wordt vriendelijk doch dringend verzoek om bij de voorverkoopadressen zoveel mogelijk contant/gepast te betalen.

No Replies to "DVC Appingedam speelt tegen FC Groningen"