Eerste editie Jannes Bosscher Jeugdcup geslaagd

Op het sportpark Centrum in Delfzijl, thuisbasis van NEC Delfzijl, is zaterdag de eerste Jannes Bosscher Jeugdcup gehouden. Er werd gevoetbald in de categorieën voor de jongste jeugd van onder 7 tot en met 12 jaar. Voetbalteams uit de regio, in totaal 62, traden aan voor in totaal 155 wedstrijden. Van half tien tot vijf uur was het een drukte van belang op de velden. Een zestigtal vrijwilligers hielp om alles in goede banen te leiden.

Het plezier stond voorop en ondanks het onstuimige weer waren er veel stralende gezichten op het sportpark. Er werden 432 doelpunten gescoord. De prijsuitreiking werd verzorgd door Erik Bosscher. De familie Bosscher en de organisatie zijn trots op het geslaagde toernooi die de naam van de oud-voorzitter en vrijwilliger van de club draagt.

De winnaars van de Jannes Bosscher Jeugdcup 2019: 
Poule A Be Quick   JO7-1
Poule B Lycurgus   O8-1
Poule C Engelbert   O8-1
Poule D Bedum     O9-2
Poule E Farmsum    O9-1
Poule F Helpman   O10-3
Poule G Amicitia   O11-1
Poule H Poolster   O11-1
Poule I NEC Delfzijl O12-1
Poule J Poolster   O12-1

Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni staan de dames- en meidencup op het programma bij NEC Delfzijl.

No Replies to "Eerste editie Jannes Bosscher Jeugdcup geslaagd"