Mooie editie dames- en meidencup NEC Delfzijl

Op het sportpark Centrum in Delfzijl is er vrijdag en zaterdag bij NEC Delfzijl gestreden om de dames- en meidencup 2019. Er werd gevoetbald in de categorieën dames 35+, dameselftal en meiden van onder 11, 15 en 17 jaar.

29 teams uit de regio traden aan voor in totaal 52 wedstrijden. Het toernooi liet duidelijk de populariteit van het dames- en meidenvoetbal zien. Zaterdagmiddag werd er afgesloten met het kijken naar de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op het WK in Frankrijk tegen Kameroen, die Oranje met 3-1 wist te winnen. De winnaars van de Dames- en Meidencup 2019: Eenrum 3 (35+); HS ’88 (elftal); NEC Delfzijl (MO11); Peize (MO15) en Marum (MO17). Op bijgaande foto de Powerbabes van NEC Delfzijl die bij MO11 als winnaar uit de bus kwamen.

No Replies to "Mooie editie dames- en meidencup NEC Delfzijl"