Vader en zoon Van Wijk halen 3e Dan

Patrick van Wijk en zijn zoon Sylvian zijn zondag geslaagd voor de 3e Dan. Waar Patrick van Wijk uitblonk in kennis over de stijlpatronen, deed Sylvian van Wijk dat met de voetbreektesten en met het vrij sparren waar hij veel dubbele technieken liet zien.

De drie– en vijf fasen steps (aanval en verdedigen in drie of vijf stappen) die ze samen moesten uitvoeren waren perfect. Dit gold eveneens voor de zelfverdedigingstechnieken, die zeer doeltreffend waren.

Patrick van Wijk die als recreant is begonnen, is samen met Sylvian van Wijk en dochter Sharyl van Wijk, die al in het bezit is van de 3e Dan gegroeid tot een uitstekende taekwon-doka. Ze behalen alledrie prima resultaten op internationaal niveau. En daar zijn de trainers Jan en Anna Ekema blij mee.

No Replies to "Vader en zoon Van Wijk halen 3e Dan"