Fleur Medema tweevoudig nationaal kampioen

Fleur Medema  uit Appingedam is, met haar 18-jarige top quarterhorse BQ Blind Date, tijdens The Dutch Open te WanRoij tweevoudig Nederlands kampioen geworden in de onderdelen Ranch Trail en Superhorse. Daarnaast behaalde ze zilveren medailles in de onderdelen Ranch Riding, Western Riding en de horsemanship, met als gevolg ook de Allround Champion titel L1, het hoogste level in de western-paardensport.

The Dutch Open, een kampioenschap voor alle paardenrassen, wordt georganiseerd door de WRAN (Western Ruiter Associatie Nederland). Medema wist met het speciale onderdeel Logs and Letters, een parcours met heel veel balken, een I-pad eveneens te winnen. Een geweldig NK voor de 26-jarige afgestudeerde sportkundige Damster.

Op de foto de kampioene op haar paard en links western paardensport-instructrice Deborah Wittermans. Zij heeft Medema in de beginjaren de basisprincipes en de fijne kneepjes voor het rijden aangeleerd en de bijzondere liefde bijgebracht voor de western (wedstrijd) paardensport. In juli doet de Damster met het Nederlandse landelijk team van de NQHA mee aan de FEQHA Eurocup 2019 in Someren.

No Replies to "Fleur Medema tweevoudig nationaal kampioen"