Team Strijbos wint toernooi Farmsum

Op Sportpark Tuikwerd stond zaterdag voor de zesde keer het grote Futsal Farmsum Outdoor toernooi op het programma. Tien teams streden in de verzengende hitte om een grote bokaal en de eeuwige roem.

Het toernooi werd gespeeld in een 7×7 vorm op een half veld met daarbij de verplichting dat er minimaal twee vrouwen per team in het veld stonden. De naastgelegen rugbyclub Phoenix was ook dit jaar weer van de partij maar kon geen potten breken en eindigde als laatste. De toernooizege werd in een spannende finale door team Strijbos gewonnen.

Na die tijd konden de circa 150 mensen genieten van vloeibare verkoeling en muzikaal vertier van Martin Zemering. Het toernooi, waar sportiviteit en gezelligheid de boventoon voerden, werd ook nu weer als een succes bestempeld. Volgend jaar vind het toernooi plaats op 27 juni.

No Replies to "Team Strijbos wint toernooi Farmsum"