Open dag boksvereniging Appingedam

Boksvereniging Appingedam organiseert maandag een open dag in de gymzaal van de Olingertil aan de Olingermeeden 8 in Appingedam. Tegelijk wordt dan het begin van het nieuwe trainingsseizoen ingeluid.

De jeugdgroep tot 16 jaar opent het seizoen met een training van 18.30 tot 19.30 uur. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Van 19.30 tot 20.30 uur wordt tevens een les Parkinson boksen gegeven. Belangstellenden krijgen de mogelijkheid om een training mee te doen en om de verschillende attributen zoals stootzakken te proberen. Ook toeschouwers zijn van harte welkom.

Tijdens de training kan men de zeer succesvolle wedstrijdploeg aan het werk zien. Ook de opvallend grote damesgroep zal laten zien dat ze niets voor de mannen onderdoen in deze tak van sport. Er wordt bij de vereniging zowel op recreatief als wedstrijdniveau getraind.
De boksvereniging kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid, en hoopt ook de bezoekers hiervan te kunnen overtuigen.

No Replies to "Open dag boksvereniging Appingedam"