Annabelle Brian vierde tijdens IAME-series

Tijdens het laatste event van het seizoen, de IAME Series, reed Annabelle Brian haar debuut in de X30 Junior en eindigde ze in de grote finale op de vierde plaats.

Een tweedaags event op Circuit Pottendijk in Emmen, dat begon met een trainingsdag en aansluitend twee dagen racen. Het was zaterdag even wennen. Niet alleen aan de kart, mar ook aan de baan, een groot en sterk deelnemersveld (29 rijders) en aan starten met de vlag tijdens een rollende start.

In de finale op zaterdag reed de Winsumse van de negentiende naar de elfde plaats. Ze had de ‘flow’ te pakken en dat motiveerde om zondag vol vertrouwen opnieuw aan de start te verschijnen. De kwalificatie op zondag werd verreden met een opdrogende baan. Voor Brian betekende dat de zesde plaats. De twee daaropvolgende heats reed ze afwisselende posities voorin het veld. De grote finale werd verreden in de stromende regen maar alsnog ging ze hard en kwam als vierde over de finish. Een prachtige afsluiting van een enerverend weekend (foto: Duke Design).

No Replies to "Annabelle Brian vierde tijdens IAME-series"