Weer klinkende zege Klimaatgroep Stars

De tweede thuiswedstrijd in een reeks van drie tegen de reserves van Tempo Team is voor de tafeltennissers van klimaatgroep Stars uit Middelstum opnieuw in een klinkende zege geëindigd. Zaterdag werd het 7-3 voor de gastheren. Na drie speeldagen staan TOGB en Klimaatgroep Stars samen aan de leiding met nu al een aardig gaatje naar de nummer drie.

De thuisclub speelde voor het eerst met aanwinst Nathan van der Lee en dat resulteerde in een onvervalste hattrick. In het begin was het nog wat onwennig, maar toen hij weer wat ritme voelde, liet hij zien dat hij een zeer precieze speler is, die het spel leest en tegenstanders gemakkelijk fouten laat maken. Een genot om naar te kijken. Ook in zijn specialiteit het dubbel, samen met Colin Rengers. Ze lieten de twee kopmannen van Tempo Team volslagen kansloos. Rengers moet nog op gang komen, want zijn ritme is er nog niet.

Pim van Schaik liet ook deze wedstrijd weer zien dat hij op dit moment uit een totaal ander vaatje kan tappen dan voor de zomer. Na een enigszins stroeve start tegen Schulte, de nummer drie van het team met games boven de tien, speelde hij tegen Walbrecht een buitengewoon spannende en bij tijd en wijle erg aantrekkelijke pot tafeltennis. Met miniem verschil in de vijfde dolf hij het
onderspit.

Tegen Farai was Van Schaik nog vastberadener en coach Jan Tammenga was erg lovend over hem. In vier games met ook als laatste een keurige 11-4, deed Van Schaik weer een beste duit in het zakje.

Zaterdag wacht de derde achtereenvolgende thuiswedstrijd, nu tegen Scyedam. De teamsfeer is tot op heden perfect. Komend weekeinde moet blijken of en hoe dat doorgezet kan worden. Na deze wedstrijd zullen er wat voorzichtige conclusies getrokken kunnen worden.

No Replies to "Weer klinkende zege Klimaatgroep Stars"