Acht keer goud voor Kyôchô Delfzijl

Kyôchô Delfzijl heeft zondag maar liefst acht eerste prijzen in de wacht weten te slepen tijdens de Open Noord-Nederlandse kampioenschappen karate in Drachten.

Leerlingen van Sensei Inge en Patrick deden dat onder andere op het onderdeel kata, stijlpatronen lopen. In de eerste drie jeugdgroepen was zelfs het hele podium voor Kyôchô. Jixi Toth werd met haar 17 jaar bij de volwassen groep neergezet. Ondanks haar groene band versloeg zij met haar hoge cijfers de bruine- en zwarte-banders. Verder behaalden Nela Kostalova (13), Lisa Kostalova (7) en Nadia van der Sluis (10) de eerste prijs. Lisa Sijtsema (11), Asmara Brian (13) en Fabian Groot (9) werden tweede en derde prijzen waren er voor Teun Schuiten (11), Tobias Groot (9) en Lucia van der Sluis (12).

Vanaf 6 jaar kan men beschermd deelnemen aan het onderdeel vechten (kumite). Ook hier werden veel prijzen opgehaald. Jixi Toth, Teun Schuiten, Nadia van der Sluis en Cevahir Kandemir werden eerste; Lucia van der Sluis en Delano Welling tweede en Lisa Sijtsema derde.

No Replies to "Acht keer goud voor Kyôchô Delfzijl"