Familie zwemt 150 keer zwem4daagse

Zwemvereniging Azuro uit Delfzijl heeft de zwemvierdaagse weer georganiseerd in zwembad Dubbelslag in Delfzijl. Na afloop van het evenement werd er nog even stilgestaan bij een wel heel bijzonder feit.

De deelnemers van vorig jaar hadden aangegeven wel langere afstanden te willen zwemmen en Azuro heeft deze wens ingewilligd met het aanbieden van de afstanden 200, 400, 800, 1200 of 1600 meter per avond. In totaal mocht de vereniging 123 zwemmers verwelkomen, die gezamenlijk meer dan 320 kilometer hebben gezwommen.

De zwemvierdaagse werd afgesloten met discozwemmen en felicitaties aan de familie Haumersen uit Appingedam. Individueel hebben Marcel, Maudy en Marlon elk voor de vijftigste keer een zwemvierdaagse gezwommen. Een prestatie die zowel Azuro als de Koninklijke Nederlandse Zwembond niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Uit handen van Azuro-voorzitter Menno Muller kreeg het drietal een glazen schildje van de KNZB, met de daarbij behorende felicitaties.

No Replies to "Familie zwemt 150 keer zwem4daagse"