Erwin Buurmeijer stopt bij DVC Appingedam

Aan het einde van seizoen 2019-2020 stopt Erwin Buurmeijer als hoofdtrainer bij DVC. Buurmeijer, die aan zijn derde seizoen bezig is heeft dat laten weten aan zijn eigen technische staf, het bestuur en de spelersgroep.

Over zijn vertrek zegt de oefenmeester. ‘Je stelt jezelf altijd de vraag hoe lang je bij een club wilt blijven. Even vooropgesteld dat ik het prima naar mijn zin heb bij DVC, zegt mijn gevoel toch dat ik verder moet kijken. Op zoek naar een andere club met ambitie. En dat hoeft geen club op een hoger niveau te zijn, want ik voel me nergens te groot voor. Het is belangrijk dat je er zelf ook een goed gevoel bij hebt.’

Erwin Buurmeijer is de eerste trainer van de fusieclub DVC (sinds 1 juli 2017). Men noemt hem een enthousiaste, positieve en kundige Damster trainer. De commissie voetbaltechnische zaken respecteert zijn besluit en zal, in overleg met de spelersgroep, op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2020-2021. Clubman Buurmeijer zal er dit seizoen alles aan doen om een goede prestatie met het eerste elftal neer te zetten. DVC Appingedam degradeerde afgelopen seizoen naar de vierde klasse en staat daarin momenteel vierde op vijf punten achterstand van koploper Mamio.

No Replies to "Erwin Buurmeijer stopt bij DVC Appingedam"