Konneman verlengt contract met Middelstum

Hoewel de resultaten van het vlaggenschip in de vierde klasse C te wensen over laten, gaat voetbalvereniging Middelstum met volle overtuiging door met trainer Frank Konneman. Na raadpleging van de spelersraad en onderlinge gesprekken was het bestuur er snel uit.

Zowel als hoofdtrainer en als jeugdcoördinator plakt de uit Huizinge afkomstige oefenmeester er nog een jaar aan vast. Dat wordt dan zijn derde seizoen na eerder al een lange periode aan de blauwhemden verbonden te zijn geweest.

TC-lid Jaap Vriesema hierover: ‘Natuurlijk waren de verwachtingen na de uitstekende bekerouverture hooggespannen en is de huidige positie op de ranglijst teleurstellend maar wij zien het enthousiasme, de passie en kunde van onze hoofdtrainer. Daarbij is de trainingsopkomst van de jonge spelersgroep uitstekend en dat geldt ook voor de relatie met de overige trainers en technische staf. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit op termijn tot goede resultaten gaat leiden en zijn zeer content dat wij er al in zo’n vroeg stadium zijn uitgekomen.’

Op bovenstaande foto Frank Konneman (links) en voorzitter Meindert Schollema die beiden in hun nopjes zijn met de contractverlenging.

No Replies to "Konneman verlengt contract met Middelstum"