Jeugdteam DTTC ’78 viert kampioenschap

Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging DTTC ’78 uit Appingedam is kampioen geworden van de eerste klasse in de afdeling Noord. Tot aan de voorlaatste speelronde was het een nek aan nek-race met ttv Vinkhuizen uit Groningen.

Door een 10-0 overwinning van DTTC ’78 en een onverwacht verlies van Vinkhuizen was het verschil tien punten in het voordeel van de Damsters. Een punt halen in de laatste wedstrijd zou derhalve voldoende zijn voor het behalen van het kampioenschap.

Kopman Luuk Silvrants viel de eer te beurt om het eerste punt binnen te halen. Na een mooie een spannende wedstrijd wist hij met 3-1 te winnen en dus kon het kampioensfeestje al beginnen. Uiteindelijk werd er met 7-3 van ttv Assen gewonnen.

Tien wedstrijden leverden DTTC ’78 in totaal 73 punten op. Nummer twee van de ranglijst ttv Vinkhuizen sloeg tien punten minder bij elkaar. Een woord van dank werd gericht aan de trainers Ivo Lint en Bennie Schoonhoven en coach Peter Kiel.

Op bovenstaande foto de kampioensformatie van DTTC ’78 met staand vanaf links Jarne Blokzijl, Luk Silvrants, Peter Kiel (coach), Kevin Bolt en Robert Nijboer.

No Replies to "Jeugdteam DTTC '78 viert kampioenschap"